Összesített értékelésben ezüst fokozatot szerzett az egri Szent Lőrinc Vendéglátó Iskola csapata a Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai versenyen. A diákok megszerezték a legszebb díszasztalért és a legjobb tányérdesszertért járó elismerést is.
Harmincadik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai versenyt Budapesten. Az egri diákok 15 másik csapattal versengtek a legjobb címekért pincér, cukrász és szakács kategóriákban. Az ország számos vendéglátó iskolája mellett Szlovákia, Németország, Dánia, Lengyelország, Finnország és Ausztria vendéglátó iskolái vettek részt. A rangos versenyen szinte taroltak a Szent Lőrinc iskola tanulói. Ujfalusi Renáta pincér szakmában a legszebb díszasztalért járó címet kapta. A cukrászok versenyében a legjobb tányérdesszertért járó címet Prokaj Eszter nyerte el. A legkülönlegesebb ételeket Tóth Zotán és Androvics Gergő szakácstanulók készítették. A három napos versenyen összetett értékelésben az egri csapat ezüst minősítést kapott. A diákokat Török Zsuzsa, Meskó Norbert és Gál Miklós szakoktatók készítették fel a versenyre.