Nyilvános a Jobbik városi és megyei listája

Az elmúlt 20 év jobboldali eszmeiségét viszi tovább a Jobbik egri választási programja, ezt igazították a mai gazdasági, társadalmi, erkölcsi állapotokhoz – mondta Mirkózki Ádám, a párt egri polgármesterjelöltje. Legfontosabbnak a munkahelyteremtést, a család, a haza, az otthon témaköröket tartják. Programjukat hamarosan eljuttatják minden egri háztartásba.

Megnevezte a Jobbik az egri képviselőjelöltjeit. Bognár Ignác városi elnök és Mirkóczki Ádám, a párt polgármesterjelöltje is úgy fogalmazott: elsősorban azok közül válogattak, akik sokat dolgoztak a Jobbikban, de szakmai és emberi szempontokat is figyelembe vettek a listák összeállításánál. A megyei listán első Dudás Róbert, negyedik helyen áll dr. Gyulai Katalin. Tekintettel az utóbbi évek eseményeire nem tartanák szerencsésnek, ha a megye egészségügyi szakember nélkül maradna – mondta Mirkóczki Ádám, ezért ezen a listán van dr. gyulai Katalin..
A polgármesterjelölt szerint a Jobbik olyan programot alkotott, amely bár továbbviszi az elmúlt 20 év jobboldali eszmeiségét, de igazították a mai gazdasági-társadalmi-erkölcsi válsághoz. Nem az a fontos, hogy milyen zene szól, és milyen a díszkivilágítás, ha süllyed a hajó – ilyenkor be kell tömni a lékeket – fogalmazott Mirkóczki.
Bognár Ignác szerint az egri vállalkozókat azzal is lehetne támogatni, hogy ők kapják a városi megrendeléseket. Ugyancsak támogatásra érdemesnek látja a párt a szőlő- és bortermelőket, a gyermekvállalást, az első lakáshoz jutást. Meg kellene találni a város kitörési pontjait – mondja Mirkóczki -, hatékonyabb PR- és marketingmunkát ígér a Jobbik. Azt is vállalják, hogy felszámolják az iskolai erőszakot. A jelenlegi városvezetést belvárosi önkormányzatnak nevezték – azt állítva, hogy minden szempontból csak a belvárost preferálják.

A jelöltekről és a programról innen tudhat meg többet.

Egri lista

1. Kun Róbert
2. Bognár Ignác
3. Ferenczi Henrik
4. Tóth István
5. Soóváry Tivadar
6. Sajtos László
7. Jakab Gábor
8. Barta József
9. dr. Pápai Ákos
10. Balázs Péter
11. Nagy Gerzson
12. dr. Menyhártné Szövérfi Katalin

Megyei lista:
1. Dudás Róbert
2. Bolyki András
3. Szűcsné Major Ildikó
4. dr. Gyulai Katalin
5. Barkócziné Cseh Katalin
6. Boros Béla
7. Holló Gyula
8. Nagy Sándor
9. Szedlák Szabolcs
10. Kériné Tóth Tünde
11. Bíró Sándor
12. dr. Nyújtó Zsolt
13. Faragó Dániel
14. Faragó Tamás