Szöllősi György az Egri Csillag Szalonban

Szöllősi György a Puskás könyv szerzője, a FourFourTwo magazin főszerkesztője, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója volt a vendége a legutóbbi Egri Csillag Szalonnak. Bemutatta a Puskás könyv legújabb, bővített kiadását, beszélt a mai magyar fociról is. Az érdeklődők a beszélgetés végén Gál Tibor borait kóstolhatták meg.

Időutazásra invitálták a hallgatóságot az Egri Csillag Szalon legutóbbi rendezvényén. A vendég Szöllősi György a Puskás könyv szerzője, a FourFourTwo magazin főszerkesztője előadásában Puskás Ferencről, Albert Flóriánról beszélt. Bemutatta Puskás című könyvét is, mely már három kiadást is megélt. Az először 2005-ben megjelent könyvet még abban az évben újra kellett nyomni.
Az könyv bővített kiadása közel ötszáz képpel és dokumentummal, valamint ezer meccsjegyzőkönyvvel illusztrálja a Puskás életrajzot.
Szöllősi György a magyar labdarúgás fejlesztésével kapcsolatos kérdésekről, az utánpótlásnevelésről, valamint a magyar labdarúgás reális céljairól is beszélt. Szerinte a futball közösséget teremt, feladata, hogy nevelje az új generációt. A Bozsik-program újraindításával és a TAO-s lehetőségekkel szinte minden magyar faluban van futball klub, edző, pálya. Ezt meg kell őrizni.
Szöllősi György az előadás végén dedikálta könyvét, majd az érdeklődők egy kötetlen beszélgetés alkalmával Gál Tibor borait is megkóstolhatták.