Disznótoros ételek és jó hangulat várta az egerszalóki Boros-Toros napra látogatókat. Háromszáz kiló húsból készült kolbász és a lekváros bukta elkészítésében is segíthettek a vendégek. A jó hangulatról a Tekergő Zenekar gondoskodott.
Sült vérrel, lélekmelegítővel kezdték a napot az egerszalóki Boros-Toros nap résztvevői. A hagyomány szerint minden évben közös disznótorozásra várják a településre érkezőket a szalókiak.
Káposztás hús és orjaleves is főtt az üstökben, de készült természetesen kolbász is, közel 35 kiló húsból, mellé ugyanennyi hurka. A tepertőre is sokan vártak.
Érkeztek távolabbról is Egerszalókra. Ezeket a szalámikat és kolbászokat egy kunsági gazda kóstoltatta a vendégekkel.
A közösen eltöltött toros nap jó hangulatához a Tekergő zenekar is hozzájárult. Sokan már ebéd előtt táncra perdültek. A disznóvágást toros bál zárta.