Stiller Tamás vendége Katus Attila hatszoros világ-, kétszeres Európa aerobik bajnok, Világjátékok győztes sportoló, személyi edző, életmód-tanácsadó. A konyhában szuvidált sertésszűz készül zöldmorzsában, sült céklával, édesburgonyapürével és egy finom túrókrém desszert. Ellátogatunk Egerszalókra is ahol a Prokaj család hidegen sajtolt olajok készítésével foglalkozik, saját maguk által megtermelt alapanyagból. Tartsanak velünk!
Recept 2 adaghoz:
Kb. 400 g szűzpecsenye
Sertés fűszerkeverék
Köret:
300 g édesburgonya
150 g vegaföl
30 g vaj
Fél lime leve
Csipet fahéj
Só, olíva olaj
2 db cékla
Desszert hozzávalók 4-5 adaghoz:
450 g rögös túró
250 ml habtejszín (3°C-os)
50 g porcukor
1 rúd vanília
1/2 lime leve
100 g kakaós keksz
2-3 evőkanál levendula szörp (vagy más a dzsemhez illő)
4-5 adagnyi házi szilva dzsem (vagy más gyümölcs dzsem)